Сол

Kalas - Заместител на сол - 250 гр.

Kalas - Заместител на сол - 250 гр.

- Марка : Kalas- Модел : Заместител на сол- Тип : Само с 1/3 сол- Опаковка : 250 гр.- Произход ..

3.30 лв.

Kalas - Сол злато - 500 гр.

Kalas - Сол злато - 500 гр.

- Марка : Kalas- Модел : Злато- Тип : Морска ( йодирана)- Опаковка : 500 гр.- Произход : Гърция..

3.40 лв.

Kalas - Сол класик - 12.5 кг.

Kalas - Сол класик - 12.5 кг.

- Марка : Kalas- Модел : Класик- Тип : Морска ( йодирана)- Опаковка : 12.5 кг.- Произход : Гърц..

17.00 лв.

Kalas - Сол класик - 250 гр.

Kalas - Сол класик - 250 гр.

- Марка : Kalas- Модел : Класик- Тип : Морска ( йодирана)- Опаковка : 250 гр.- Произход : Гърци..

1.30 лв.

Kalas - Сол класик - 400 гр.

Kalas - Сол класик - 400 гр.

- Марка : Kalas- Модел : Класик- Тип : Морска ( йодирана)- Опаковка : 400 гр.- Произход : Гърци..

1.80 лв.

Kalas - Сол класик - 5 кг.

Kalas - Сол класик - 5 кг.

- Марка : Kalas- Модел : Класик- Тип : Морска ( йодирана)- Опаковка : 5 кг.- Произход : Гърция-..

4.90 лв.

Kalas - Сол лека - 375 гр.

Kalas - Сол лека - 375 гр.

- Марка : Kalas- Модел : Лека- Тип : Морска ( йодирана)- Опаковка : 375 гр.- Произход : Гърция-..

3.30 лв.

Kalas - Сол Флуор - 250 гр.

Kalas - Сол Флуор - 250 гр.

- Марка : Kalas- Модел : Флуор- Тип : Морска ( йодирана) - Опаковка : 250 гр.- Произход : ..

3.30 лв.

Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)