За нас

"Гесима-79" ЕООД е създадена през 2014 г. със седалище гр. Малко търново, ж.к. "Майор Вишняев", бл. 3, вх. 1, ет. 4, ап. 11. Първоначалната идея на компанията беше насочена само в логистиката, но след щателно проучване на българския пазар разбрахме, че трябва да се насочи и към крайния клиент. Няма конкурент в цена и качество. Екипът ни се състои от професионалисти, преминали обучения и следящи за всички нови качествени продукти на пазара и се стараем да стигнат до крайния потребител. 
Залагаме на качествения продукт и на професионалното обслужване, защото единственото ни желание е Вие да останете доволни.
Ние предлагаме голямо разнообразие от различни гръцки производители на маслиново масло и пакетирани стоки. Голяма част от продуктите ни са успели да впечатлят и най-претенциозните ни клиенти.     
Направихме първите си стъпки и вече натрупахме опит с потребителите, които ни се довериха и останаха доволни от професионализма на нашия екип, от вниманието, което отделяме на всеки детайл и не на последно място от конкурентната цена на продукта. На пазара има предлаган продукт със същото изображение, но не е със същото качество. Както всяка търсена продукция от крайния клиент има аналог. Стараем се да предлагаме изключителното качество на продукта като изкупуваме почти цялата продукция от производителя. Преди всичко, ако се чудите защо наричаме продукта си "маслиново масло", а не "зехтин" е време да научите, че поради многобройните му фалшификации, "зехтин" е вече забранено търговско наименование и харесва ли ни или не, правилата трябва да се спазват.